Chat online shqip free sex

The name “GNU” is a recursive acronym for “GNU's Not Unix.” “GNU” is pronounced .The program in a Unix-like system that allocates machine resources and talks to the hardware is called the “kernel”. This combination is the GNU/Linux operating system.Nuk eshte e thene se, bisedimi ne nje Chat Shqipetar nuk do te sjelle njohjen e nje shoku apo nje shoqeje te mire, ndoshta edhe me shume se kaq!Kultura dhe karakteri i cdo njeriu verehet nga fjalet dhe sjellja e tij.Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza dhe djeme nga Shqiperia & Kosova.

Currently, you are looking at our chatters from Albania.GNU is an operating system that is free software—that is, it respects users' freedom.The development of GNU made it possible to use a computer without software that would trample your freedom.Komuniteti Forumi Virtual - Diskutime te ndryshme rreth aktualitetit shqiptar dhe boteror, Historise Shqiptare dhe Boterore, Arsimit etj.Ne kete chat mund te hyni Me Telefon ose dhe Me Flash nga PC/Laptop.

Leave a Reply